Image Alt

Kinderfysiotherapie

Kinderfysiotherapie bij Fysiotherapie
Bredero

01

Een kinderfysio- en kinderoefentherapeut is gespecialiseerd in het beoordelen en behandelen van het bewegend functioneren bij kinderen tussen 0 en 16 jaar. We zien kinderen in alle levensfasen, van baby's tot basisschoolkinderen en pubers. Elke leeftijdsfase kan gepaard gaan met specifieke uitdagingen. Baby's kunnen bijvoorbeeld een voorkeurshouding hebben of moeite hebben met omrollen en andere motorische vaardigheden. Basisschoolkinderen kunnen problemen ondervinden met schrijven of gymnastiek moeilijker vinden. Ook kunnen ze problemen hebben met prikkelverwerking. Sportende kinderen ervaren vaak klachten aan de knieën, enkels of ellebogen. Naarmate ze ouder worden, kunnen hoofdpijnklachten en inspanningsproblematiek voorkomen.

Bij onze praktijk staan we klaar om kinderen in elke fase van hun ontwikkeling te ondersteunen en te begeleiden. Onze deskundige therapeuten richten zich op het verbeteren van de motorische vaardigheden en het bevorderen van het welzijn van uw kind, ongeacht de leeftijd.

Voor wie is
het?

02

"De klachten van onze dochter werden zeer serieus genomen en kregen passende oefeningen mee voor thuis. De aanpak is zeer gericht en heeft positief effect op de klachten!"

Isabelle

"Ons zoontje, die eigenlijk niet wilde komen, verheugt zich dankzij jullie persoonlijke en gevarieerde aanpak van oefenen en spelen om wekelijks naar jullie toe te gaan en te werken aan zijn herstel."

Mark

"Bowie had naar een val en operatie aan haar bovenbeen en nog een heupoperatie totaal geen spierkracht meer in haar benen. Door het engelen geduld en doorzettingsvermogen van de kinderfysiotherapeut is Bowie nu sterker dan ooit."

Sharona

"Steffie heeft een open houding waardoor onze zoon zich direct op zijn gemak voelde. Ze sluit erg goed aan bij de belevingswereld van onze zoon. Ze is duidelijk in haar adviezen maar denkt zeker ook mee met hoe onze zoon het voor zich ziet. Dit maakt dat onze zoon het advies serieus neemt en hier thuis en op school actief mee aan de slag gaat. Daarnaast denkt Steffie ook via de app geregeld mee, dat is erg prettig. Echt een topper!"

Eva & Guus

"Onze beide zoontjes hebben naast veel plezier over veel gehad aan de persoonlijke oefeningen. Als ouders werden wij gezien en gehoord en met de juiste tips en tricks van Melissa konden wij thuis ook aan de slag!"

Sharon & Quirinus

Kinderteam de Heuvel
in Breda

03

Kinderteam de Heuvel bestaat uit vier deskundige disciplines die nauw met elkaar samenwerken; fysiotherapie Bredero Breda, Praktijk DynamIK, ABC-Diëtist en Logopedie & Dyslexie de Been. Als team kijken ze breed naar het kind bij een probleem en hulpvraag. Hierdoor kunnen ze gericht advies geven en wordt er zorg geboden daar waar het kind dat nodig heeft. Specialistische, deskundige zorg op maat staat binnen kinderteam De Heuvel centraal. Dit houden ze hoog middels scholing en casuïstiekbespreking.

20230314_Fysiotherapie Bredero-45
Kinderfysiotherapie

Steffie Schoenmakers

KINDERFYSIOTHERAPEUT MSC.

Kinderfysiotherapie

Melissa van der Linden-Grguric

KINDERFYSIOTHERAPEUT MSC.

Kinderfysiotherapie

Jessica van Broekhoven

OEFENTHERAPEUT | KINDEROEFENTHERAPEUT | SLAAPCOACH

Kinderfysiotherapie

Agneta Braat

KINDERFYSIOTHERAPEUT

aFSPRAAK MAKEN?

In onze behandelwijze staat de patiënt centraal. Dat betekent een persoonlijke begeleiding bij uw herstel. Voor elke klacht geldt een behandeling op maat. Wij onderhouden direct contact met de specialisten in het gezondheidscentrum waardoor er efficiënt kan worden geschakeld.
Voor afspraken zijn wij iedere werkdag telefonisch bereikbaar tussen 08.00 en 18.00 uur. Bij voorkeur belt u ons in de ochtend.