Image Alt

Medical taping concept

het medical taping
concept

01

Bij ons in de praktijk wordt, door deskundige en extra hiervoor opgeleide fysiotherapeuten ook het Medical Taping Concept (MTC) toegepast.    Wat houdt het MTC nu precies in: Het MTC is een methode die al 10 jaren bestaat een zijn oorsprong in Japan en Korea vindt. Hier werden destijds tapemethodes ontwikkeld vanuit de gedachte dat beweging en spieractiviteit essentieel is om gezondheid te behouden of te herstellen. De achtergrond gedachte is, dat spieren niet alleen nodig zijn voor beweging maar daarnaast ook bepalend zijn voor bijvoorbeeld de bloed- en lymfecirculatie en de lichaamstemperatuur. Als spieren niet goed functioneren, kan dat dus een scala van klachten en aandoeningen geven.

het medical taping
concept

02

Sorry, no posts matched your criteria.

aFSPRAAK MAKEN?

In onze behandelwijze staat de patiënt centraal. Dat betekent een persoonlijke begeleiding bij uw herstel. Voor elke klacht geldt een behandeling op maat. Wij onderhouden direct contact met de specialisten in het gezondheidscentrum waardoor er efficiënt kan worden geschakeld.
Voor afspraken zijn wij iedere werkdag telefonisch bereikbaar tussen 08.00 en 18.00 uur. Bij voorkeur belt u ons in de ochtend.