Image Alt

Beweegprogramma diabetes & hart- en vaatziekten

Beweegprogramma diabetes &
hart- en vaatziekten

01

Vergoeding

02

Om deel te nemen aan het beweegprogramma heeft u een verwijzing van uw huisarts nodig. Afhankelijk van uw aanvullende verzekering wordt de behandeling vergoed. Ons team kan voor u nakijken of u recht heeft op vergoeding, of u kunt dit navragen bij uw verzekeraar. Het beweegprogramma valt buiten het aantal behandelingen dat uw aanvullende verzekering dekt en heeft geen invloed op uw eigen risico. Veel verzekeraars hebben aparte vergoedingsmogelijkheden voor beweegprogramma's.

"We komen met meerdere familieleden bij Fysiotherapie Bredero en voelen ons iedere keer zeer welkom. We zijn allemaal zeer tevreden en boeken goede resultaten."

Eveline

"Ik word goed geholpen bij de revalidatie van mijn nieuwe knie. Hierbij krijg ik vakkundig advies bij de oefeningen en uitvoering hiervan. Ook als het minder gaat word ik gestimuleerd positief te blijven."

Jolanda

"Fysiotherapie Bredero is een praktijk met goede zorg en aandacht. In deze praktijk hangt een positieve vibe."

Suus

aFSPRAAK MAKEN?

In onze behandelwijze staat de patiënt centraal. Dat betekent een persoonlijke begeleiding bij uw herstel. Voor elke klacht geldt een behandeling op maat. Wij onderhouden direct contact met de specialisten in het gezondheidscentrum waardoor er efficiënt kan worden geschakeld.
Voor afspraken zijn wij iedere werkdag telefonisch bereikbaar tussen 08.00 en 18.00 uur. Bij voorkeur belt u ons in de ochtend.