Image Alt

Peutergym

20230314_Fysiotherapie Bredero-44

Peutergym

01

Peutergym is speciaal ontwikkeld voor kinderen in de leeftijd van 1½ tot 4 jaar. Onze lessen leggen vooral de nadruk op grove motorische vaardigheden zoals rennen, klimmen, klauteren, het vangen en gooien van ballen, springen en balanceren. Via speelse activiteiten en kleine opdrachten creëren we een ontspannen omgeving om deze vaardigheden te oefenen. Verschillende spelletjes dagen de kinderen uit en bevorderen hun zelfvertrouwen. Peutergym stimuleert de vroege motorische ontwikkeling van kinderen. Door de gevarieerde bewegingen die worden uitgevoerd, verbetert niet alleen hun uithoudingsvermogen, maar ook hun motorische vaardigheden. De Peutergym wordt gegeven in de gymzaal van KBS de Parel binnen Huis van de Heuvel op het Monseigneur Nolensplein 1.

Lestijden

02

"De gymles bij Steffie is heel leuk, onze zoon geniet er enorm van. Het bewegen, de spelletjes en de andere kindjes. Hij kijkt er elke week naar uit! Steffie is heel relaxed, enthousiast en alle kindjes luisteren goed en kunnen lekker hun ding doen in een heel gestructureerde setting."

Josine & Dex

"Onze oudste zoon is met 2 jaar begonnen met Peutergym, hij heeft dit met plezier gedaan tot hij 4 werd. Nu gaat onze jongste zoon met net zoveel plezier. De herhaling en herkenbaarheid van de oefeningen vinden ze erg leuk. Ze zijn fan van Steffie en haar begeleiding is professioneel maar liefdevol."

Jorien & Mees
Peutergym

Melissa van der Linden-Grguric

KINDERFYSIOTHERAPEUT MSC.

Peutergym

Steffie Schoenmakers

KINDERFYSIOTHERAPEUT MSC.

aFSPRAAK MAKEN?

In onze behandelwijze staat de patiënt centraal. Dat betekent een persoonlijke begeleiding bij uw herstel. Voor elke klacht geldt een behandeling op maat. Wij onderhouden direct contact met de specialisten in het gezondheidscentrum waardoor er efficiënt kan worden geschakeld.
Voor afspraken zijn wij iedere werkdag telefonisch bereikbaar tussen 08.00 en 18.00 uur. Bij voorkeur belt u ons in de ochtend.