Image Alt

Kleutergym

20230314_Fysiotherapie Bredero-58

Kleutergym

01

Lestijd

02

"Ruim een jaar geleden is onze zoon begonnen met de kleutergym onder begeleiding van Jessica. Naast dat onze zoon dit enorm leuk vindt en hier met veel plezier naartoe gaat, heeft het hem ook geholpen om fysiek sprongen te maken en meer zelfvertrouwen te krijgen in zijn eigen lijf. Dat is ook zichtbaar zowel bij het spelen thuis in de speeltuin met vriendjes als op school!"

Mama & Stephan

"Nadat de Peutergym stopte omdat mijn zoon naar de basisschool ging, was ik op zoek naar een leuke activiteit waar hij zijn energie in kwijt kon. De Kleutergym is leuk en divers opgezet waar mijn zoon veel plezier aan beleefd. Daarnaast is het ook fijn dat de docente fysiotherapeut is, waardoor er korte lijntjes zijn als er extra zorg nodig is!"

Mama & Stef
Kleutergym

Jessica van Broekhoven

OEFENTHERAPEUT | KINDEROEFENTHERAPEUT | SLAAPCOACH

aFSPRAAK MAKEN?

In onze behandelwijze staat de patiënt centraal. Dat betekent een persoonlijke begeleiding bij uw herstel. Voor elke klacht geldt een behandeling op maat. Wij onderhouden direct contact met de specialisten in het gezondheidscentrum waardoor er efficiënt kan worden geschakeld.
Voor afspraken zijn wij iedere werkdag telefonisch bereikbaar tussen 08.00 en 18.00 uur. Bij voorkeur belt u ons in de ochtend.