Image Alt

Cool2BFit

Cool2BFit

01

Voor wie?

02

"Ik vind het erg leuk om de sportlessen te volgen. Vooral omdat ik het leuk vind om in groepsverband mee te doen aan de lessen. De variatie tussen wat kracht/uithoudingsvermogen en de spelvormen die we op de woensdag doen maakt het iedere keer een leuke verassing."

Jelle

"De lessen zijn op de maandag wel wat zwaarder dan op de woensdag om mee te doen. De woensdagen vind ik het leukst. Dan zijn we vaak spellen in de gymzaal aan het doen. Ik vind het leuk dat wij ook mogen meedenken over de lessen. Zo is het soms wat moeilijker voor ons maar, blijft het leuk om mee te doen!"

Guus

"Ik vind de lessen erg leuk. De maandag en de woensdag vind ik beide leuk om te volgen. Het is fijn om met de andere kinderen fanatiek mee te doen met de sporten. Het liefst zou ik het nog een extra dag willen doen."

Nataniel
Cool2BFit

Joey Loonstijn

MEDISCH FITNESS TRAINER | PERSONAL TRAINER | LEEFSTIJLCOACH | SPORTMASSEUR

Cool2BFit

Melissa van der Linden-Grguric

KINDERFYSIOTHERAPEUT MSC.

aFSPRAAK MAKEN?

In onze behandelwijze staat de patiënt centraal. Dat betekent een persoonlijke begeleiding bij uw herstel. Voor elke klacht geldt een behandeling op maat. Wij onderhouden direct contact met de specialisten in het gezondheidscentrum waardoor er efficiënt kan worden geschakeld.
Voor afspraken zijn wij iedere werkdag telefonisch bereikbaar tussen 08.00 en 18.00 uur. Bij voorkeur belt u ons in de ochtend.