Image Alt

Fit & Joy

FIT & joy

01

Voor bepaalde kinderen is het aanmelden bij traditionele sportclubs een uitdaging, hoewel ze graag willen sporten. Verschillende redenen kunnen maken dat reguliere sportverenigingen minder geschikt zijn voor deze kinderen. Ze kunnen motorisch minder vaardig zijn of te maken hebben met chronische aandoeningen en/of beperkingen. Fit&Joy biedt een oplossing voor deze situatie, zodat deze kinderen toch kunnen sporten. De groepen binnen Fit&Joy zijn samengesteld uit kinderen met diverse uitdagingen, zoals astma, diabetes, reuma, cystic fibrosis, cerebrale parese, motorische achterstand en andere aandoeningen. Alle trainingen vinden plaats in onze fitnessruimte of in de gymzaal, onder begeleiding van een kinderfysiotherapeut of personal trainer.

Fit&Joy

Joey Loonstijn

MEDISCH FITNESS TRAINER | PERSONAL TRAINER | LEEFSTIJLCOACH | SPORTMASSEUR

aFSPRAAK MAKEN?

In onze behandelwijze staat de patiënt centraal. Dat betekent een persoonlijke begeleiding bij uw herstel. Voor elke klacht geldt een behandeling op maat. Wij onderhouden direct contact met de specialisten in het gezondheidscentrum waardoor er efficiënt kan worden geschakeld.
Voor afspraken zijn wij iedere werkdag telefonisch bereikbaar tussen 08.00 en 18.00 uur. Bij voorkeur belt u ons in de ochtend.