Image Alt

Fysiotherapie

FYSIOTHERAPIE BIJ FYSIOTHERAPIE
BREDERO

01

Bij Fysiotherapie Bredero begrijpen we de waarde van een gezond lichaam en actieve levensstijl voor uw welzijn. We streven ernaar om uw herstel te bevorderen, pijn te verlichten en optimale bewegingsvrijheid te bereiken. Onze deskundige fysiotherapeuten begeleiden u naar een gezonder, actiever en gelukkiger leven.

VOOR WIE?

02

"We komen met meerdere familieleden bij Fysiotherapie Bredero en voelen ons iedere keer zeer welkom. We zijn allemaal zeer tevreden en boeken goede resultaten."

Eveline

"Ik word goed geholpen bij de revalidatie van mijn nieuwe knie. Hierbij krijg ik vakkundig advies bij de oefeningen en uitvoering hiervan. Ook als het minder gaat word ik gestimuleerd positief te blijven."

Jolanda

"Fysiotherapie Bredero is een praktijk met goede zorg en aandacht. In deze praktijk hangt een positieve vibe."

Suus
Fysiotherapie

Mijke Tolenaars

FYSIOTHERAPEUT

Fysiotherapie

Sofie van Doorn

FYSIOTHERAPEUT | OSTEOPAAT I.O.

Fysiotherapie

Shania Faber

FYSIOTHERAPEUT | BEDRIJFSFYSIOTHERAPEUT

Fysiotherapie

Laura van Acker

FYSIOTHERAPEUT | OEFENTHERAPEUT | SLAAPCOACH | LEEFSTIJLCOACH

aFSPRAAK MAKEN?

In onze behandelwijze staat de patiënt centraal. Dat betekent een persoonlijke begeleiding bij uw herstel. Voor elke klacht geldt een behandeling op maat. Wij onderhouden direct contact met de specialisten in het gezondheidscentrum waardoor er efficiënt kan worden geschakeld.
Voor afspraken zijn wij iedere werkdag telefonisch bereikbaar tussen 08.00 en 18.00 uur. Bij voorkeur belt u ons in de ochtend.