Image Alt

Geriatriefysiotherapie

Geriatriefysiotherapie BIJ FYSIOTHERAPIE
BREDERO

01

Naarmate u ouder wordt, is de kans groter dat u klachten krijgt of dat u minder mobiel bent. Dit kan er toe leiden dat u moeite krijgt met uw dagelijkse activiteiten zoals een stukje buiten wandelen, opstaan uit de stoel, traplopen of aan- en uitkleden. Daarnaast wordt het risico om te vallen groter en zijn de gevolgen vaak ernstiger. Een geriatriefysiotherapeut kan u hier bij helpen.

De geriatriefysiotherapeut richt zich op de diagnostiek en behandeling van (voornamelijk) oudere mensen met ingewikkelde ziekteproblemen. Het gaat dan om ziektebeelden die veroorzaakt worden door veroudering, of die sterk door veroudering beïnvloed worden. Het gaat hierbij niet alleen om ouderen, maar ook om mensen die verschijnselen vertonen van ouderdom. Denk hierbij aan een beroerte, een gebroken heup, dementie, artrose, claudicatio intermittens (etalagebenen) etc.. Deze aandoeningen kunnen op een wat jongere leeftijd al voorkomen, maar hebben wel te maken met ouderdomsprocessen in uw lichaam.

Wat houdt het
in?

02

"Fysiotherapie Bredero is echt een aanrader. Wat een goede begeleiding. Ik ben er zeer tevreden over en zou geen andere geriatriefysiotherapeut meer willen. Wat een topteam!"

Annelies

"We komen met meerdere familieleden bij Fysiotherapie Bredero en voelen ons iedere keer zeer welkom. We zijn allemaal zeer tevreden en boeken goede resultaten."

Eveline

"Ik verheug me enorm om iedere dinsdag naar de therapie te gaan. De oefeningen zijn uitmuntend en zorgen ervoor dat ik in conditie blijf."

Ad
Geriatriefysiotherapie

Tara Veenstra

GERIATRIEFYSIOTHERAPEUT MSC.

aFSPRAAK MAKEN?

In onze behandelwijze staat de patiënt centraal. Dat betekent een persoonlijke begeleiding bij uw herstel. Voor elke klacht geldt een behandeling op maat. Wij onderhouden direct contact met de specialisten in het gezondheidscentrum waardoor er efficiënt kan worden geschakeld.
Voor afspraken zijn wij iedere werkdag telefonisch bereikbaar tussen 08.00 en 18.00 uur. Bij voorkeur belt u ons in de ochtend.