Image Alt

Medische fitness

Medische fitness bij
Fysiotherapie Bredero

01

Onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut of paramedisch trainer traint u veilig in kleine groepen, met een speciaal voor u opgesteld oefenprogramma. Ons medisch fitness concept is ontwikkeld om u op maat te begeleiden bij uw behoeften, zoals na een behandeling, dagelijkse klachten of sportactiviteiten. Ook ideaal voor beginners om met een trainer te ontdekken waar uw lichamelijke gezondheid het meest baat bij heeft.

Overzicht trainingsuren

02

"Ik sport graag in de medische fitness vanwege de deskundige begeleiding van het team en de gezellige omgeving. Daarnaast word ik altijd gemotiveerd om goed te trainen."

Jan

"Ik kom als sinds eind 2012  elke week 2 dagen sporten medisch fitness en dit naar alle tevredenheid. Op iedere vraag is er een antwoord, dit omdat er allerlei specialisaties rond lopen die elkaar kunnen helpen. Zo worden wij op de best mogelijke manier begeleid."

Gerard

"Ik sport hier al 10 jaar vanwege nek en knie klachten. Toen ik opgeknapt was ben ik blijven trainen onder begeleiding. Nadat ik een terugval heb gehad 4 jaar geleden heb ik tussen alle agenda's door extra afspraken kunnen plannen bij Joep zodat ik toch naar de Mount Everest kon! Ik blijf hier nog zo lang mogelijk sporten. Niet alleen omdat het fijn trainen is qua apparatuur en begeleiding maar ook vanwege de kennis die het personeel met ons deelt."

Netty

"Toplocatie om te trainen onder begeleiding van professionals. Of je nu wel of geen blessure hebt, voor alle doelgroepen schrijven ze een passend trainingsschema. Na vele jaren van begeleiding train ik nu meestal zelfstandig wat hier zeer goed mogelijk is."

Ronald

"Ik ben hier 8 jaar geleden gestrand met achillespees problemen. Die zijn hier opgelost, dankzij de professionele fysiotherapeuten. Vervolgens ben ik hier blijven trainen omdat ik de sfeer in de oefenzaal erg prettig vind. Er word niet alleen gecoacht op het moment maar ook hoe het nou echt met iemand gaat. Ik blijf hier graag nog vele jaren trainen. Zo willen wij op een leuke manier gezond oud worden."

Anne-lies

"Via medische fitness, onder persoonlijke begeleiding, ontwikkel ik doel twee stapsgewijs door. Samen met de fysiotherapeut is een plan van aanpak gemaakt welke oefeningen met apparaten te doen en welke thuis. Het resultaat is nog steeds geweldig!"

Roosmarie
Medische Fitness

Joey Loonstijn

MEDISCH FITNESS TRAINER | PERSONAL TRAINER | LEEFSTIJLCOACH | SPORTMASSEUR

Medische Fitness

Joep van Houten

MANUEELTHERAPEUT MSC.

Medische Fitness

Mijke Tolenaars

FYSIOTHERAPEUT

Medische Fitness

Shania Faber

FYSIOTHERAPEUT | BEDRIJFSFYSIOTHERAPEUT

aFSPRAAK MAKEN?

In onze behandelwijze staat de patiënt centraal. Dat betekent een persoonlijke begeleiding bij uw herstel. Voor elke klacht geldt een behandeling op maat. Wij onderhouden direct contact met de specialisten in het gezondheidscentrum waardoor er efficiënt kan worden geschakeld.
Voor afspraken zijn wij iedere werkdag telefonisch bereikbaar tussen 08.00 en 18.00 uur. Bij voorkeur belt u ons in de ochtend.